Hívókártyák

 

* Barangoló egyenleg elektronikus feltöltése az 1000 Ft egész számú többszörösével lehetséges
 

Termináljainkon megtalálható a Telekom "barangoló hívókártya" szolgáltatása, a "kontroll díjcsomagjának" on-line egyenlegfeltöltési lehetősége valamint az Invitel Zrt. NeoPhone hívókártyájának on-line feltöltése.

A Barangoló kártya előre fizetett hívókártya-szolgáltatás, amelynek segítségével a felhasználó bármely nyomógombos (tone üzemmódú) előfizetői és nyilvános készülékről hívásokat kezdeményezhet mind belföldre, mind külföldre egyaránt a kártyán lévő kredit erejéig, a kártyán feltüntetett és a kártya aktiválásától számított időintervallumon belül. A kártya segítségével telefonálhat, faxolhat, hívhat bizonyos emelt díjas hívószámokat, internetezhet (Nyílt internet). A Barangoló kártyával kezdeményezett hívások másodpercalapon kerülnek elszámolásra.

Kártyával kezdeményezhető hívásirányok: Belföld-belföld, belföld-külföld, külföld-belföld, külföld-külföld

A kijelölt üzletekben elhelyezett terminálokon, készpénzfizetés ellenében is feltölthető a Barangoló kártya. A feltöltéshez meg kell adni a feltöltendő összeget illetve a kártya azonosításához szükséges kártyaszámot. A feltöltött összeg automatikusan hozzáadódik a kártya korábbi egyenlegéhez és a kártya érvényességi ideje a feltöltéstől számítva 12 hónappal meghosszabbodik.

A Kontroll díjcsomag egy olyan vezetékes hívószámhoz kapcsolódó szolgáltatás, amely meghatározott összeg előre fizetése esetén havi és kapcsolási díj nélküli híváskezdeményezést és elérhetőséget biztosít.

A Kontroll díjcsomaggal belföldről (csak Magyar Telekom egyetemes szolgáltatási területről) belföldre (LTO-terület és mobil is) és külföldre is lehet telefonálni és faxolni a kártyán lévő összeg erejéig a kártyán feltüntetett és a kártya aktiválásától számított időintervallumon belül. Az érvényességi idő lejártával a le nem beszélt összeg nem használható fel !
A Kontroll díjcsomaggal üzemelő állomásról kizárólag az a Kontroll díjcsomag használható, amelyik az állomáson aktiválásra került.

A NeoPhone Hívókártya egy sokoldalú hívókártya, melyen olcsón telefonálhat külföldre az egész ország területéről. Alacsony percdíjakkal telefonálhat haza küldölrdől, olcsón internetezhet. Feltöltheti NeoPhone NetTelefon (ClassiP) egyenlegét és még olcsóbban telefonálhat az interneten keresztül. Biztonságosan fizethet a weben különböző tartalomszolgáltatásokat (csengőhang, zeneletöltés, stb.) Az egyenlegfeltölés során csak a meglévő kártyájának 10 jegyű azonosítójára van szüksége.