Bemutatkozás

Társaságunk, a Kupon Portfolió és Kereskedelmi Kft. az elektronikus kereskedelmi piac dinamikusan fejlődő szereplője, ami többek között megbízható Reload online termékértékesítési rendszerünknek és a partnereinknek kínált kedvező üzleti konstrukcióknak köszönhető.

Cégünk a hagyományos mobiltelefon egyenlegfeltöltő kártyák nagykereskedelmi értékesítésére alakult. A későbbiekben kibővítettük tevékenységi körünket az elektronikus mobilegyenleg feltöltéssel, az elektronikus autópálya matrica (e-matrica), majd a T-Com barangoló és kontroll díjcsomagjának, valamint a Neophone hívókártya on-line feltöltésével. Újabb szolgáltatásaink közé tartozik az E-on mérőórafeltöltés, számlabefizetés, egy új internetes fizetési eszköz, a Paysafecard és az elektronikus útdíjfizetés (HU-GO).

Az új üzletágak üzemeltetéséhez egyedi informatikai rendszert alakítottunk ki, melynek segítségével biztosítani tudjuk mind a négy hazai távközlési szolgáltatást nyújtó cég online egyenlegfeltöltésének és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (volt Állami Autópályakezelő Zrt.) e-matrica és e-útdíj termékértékesítésének technikai hátterét.

Partnereink értékesítési pontjain termináljaink segítségével teljes körű elektronikus értékesítési szolgáltatást és technikai hátteret, továbbá szerviz- és polcszervizes tevékenységet is nyújtunk.

Figyelemmel kísérjük a piaci igényeket és lépést tartunk a legújabb technológiai fejlődéssekkel, ennélfogva nyitottak vagyunk további termékek, illetve szolgáltatások elektronikus értékesítésére is.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy partnereink visszajelzései szerint végezzük el fejlesztéseinket, és így felhasználóbarát rendszereket hozzunk létre.
 
Szerződéses partnereink száma dinamikusan nő, ami magyarázható az ügyfelek szemléletváltásából eredeztethető keresletnövekedéssel és kereskedelmi érdekekkel egyaránt.

Az utóbbi évek üzleti sikereinek köszönhetően üzletágunkban immár az ország három legnagyobb forgalmat elérő nagykereskedői közé tartozunk.